Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Sylvain Dupuislaan 241, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Woonzorgcentrum
Home > WZC Paaleyck > Woonzorgcentrum

Seniors Care-Ion maakt met steun van het Europees Sociaal Fonds, Vlaanderen en Europa werk van opleidingen voor haar medewerkers. Care Ion ontvangt hiervoor 22.428 EUR van het Europees Sociaal Fonds, 33.643 EUR vanuit Vlaanderen en draagt zelf 56.072 EUR bij. Meer info over het project is te vinden via volgende link: https://www.esf-vlaanderen.be/nl/projectenkaart/care-ion4thefuture
 

Woonzorgcentrum

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Woonzorgcentrum

De 66 zorgkamers hebben een oppervlakte van 23 m2 tot 27 m2. Ze zijn uitgerust met een eigen badkamer met toilet, lavabo en douche. Daarnaast beschikt u er over een gratis koelkast. Dankzij de grote TV, telefoon en internet behoudt u het contact met de buitenwereld. Enkele kamers hebben ook een terras of een balkon. Tien kamers zijn specifiek bestemd voor herstelverblijf.

De kamers genieten van veel licht dankzij de ramen tot op de grond. U vindt er ook ergonomisch meubilair en een onopvallend verzorgingsbed. Brengt u graag een aantal persoonlijke voorwerpen of wat kleine meubels mee? Dat kan. U bij ons thuis doen voelen, is ons hoogste doel.

Interesse in onze zorgkamers?

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek.