Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij
Residentie Clos de la Quiétude
Welkom bij
Residentie Clos de la Quiétude
Welkom bij
Residentie Clos de la Quiétude

Résidence Clos de la Quiétude

Home > Résidence Clos de la Quiétude
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Een familiale thuis
in een gezellig kader

In woonzorgcentrum Clos de la Quiétude in Evere creëren we een kwalitatieve zorgomgeving met respect voor de vrijheid en de waardigheid van de bewoners. In deze groene long in het hart van de stad kunnen senioren zelfstandig en op hun eigen ritme leven. Tegelijk genieten ze van een veilige en zekere thuis.

Door een familiaal en gezellig kader te creëren en elke dag kwalitatieve zorgen en diensten te voorzien, dragen we bij aan het welzijn van onze bewoners. Daar zijn we van overtuigd. Daarnaast bouwen we ook aan een dynamiek die hun sociaal leven stimuleert, want ook dat vinden we een noodzaak.

Ontdek Residentie Clos de la Quiétude

Maak kennis met Clos de la Quiétude!
Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek.

Gemoedsrustlaan 15
1140 Brussel (Evere)
02 702 09 20
cdlq@clos.be

+20
jaar ervaring

Clos de la Quiétude bestaat sinds 1997 en is vandaag een gevestigde waarde in Brussel. Onze tarieven liggen lager dan in de omringende woonzorgcentra, maar toch bieden we kwalitatieve zorgverlening, medewerkers, infrastructuur en activiteiten aan.

168
Bewoners

Zowel valide, semivalide als mindervalide personen kunnen in ons woonzorgcentrum terecht, net als senioren met Alzheimer of Parkinson. Daarnaast is er ook een beveiligde zone voor dementerende ouderen.

134
Kamers

Ons WZC telt naast eenpersoonskamers en dubbele kamers ook 5 kamers voor kortverblijf. De kamers zijn aangepast aan de verminderde mobiliteit van de bewoners en beschikken over alle comfort om zich thuis te voelen.