Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Met een visie voor zorg

Home > Careion > Met een visie voor zorg
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

care-ion | zorgvisie

In alles wat wij doen, staan onze bewoners en hun naasten centraal. Ons ultieme doel is dat u zorgeloos kan genieten van elke dag. Respect, vriendschap en geborgenheid zijn hierbij van groot belang.

Genieten zonder zorgen in een warme thuis

Iedereen wenst om zo lang mogelijk thuis te blijven. De stap naar een woonzorgcentrum is voor veel mensen een moeilijke stap.
Toch willen wij de uitdaging aangaan om deze levensfase zinvol en aangenaam in te vullen.
We werken samen aan een nieuw thuisgevoel, in een vertrouwde omgeving.  Dit doen we in de eerste plaats in een familiale sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.
Daarnaast voorzien we een aangepaste en comfortabele huisvestiging.


Professionele zorg op maat

In al onze woonzorgcentra staat een gespecialiseerd zorgteam voor u klaar. Zij zijn uw luisterend oor en stemmen af op uw specifieke noden en verlangens variërend van dagverse maaltijden, medische verzorging tot logistieke hulp. Enthousiaste animatoren staan in voor een aangename invulling van uw dag.
Dit alles maakt het mogelijk dat onze bewoners op hun vertrouwde plek kunnen blijven, ook wanneer hun gezondheid aangepaste zorgen vraagt.


Open (t)huis

We streven bewust naar openheid. Ook omwonenden, familie en vrienden zijn welkom, ze kunnen bijvoorbeeld terecht in het restaurant of de bar, omgekeerd geven wij u de vrijheid om buitenshuis te gaan als uw gezondheid dat toelaat.
Een lokale samenwerking met de wijkverenigingen, de dokters en de gemeente maakt dat de buurt geïntegreerd blijft in onze woonzorgcentra.

 

Het is onze overtuiging dat u in onze woonzorgcentra

een mooie oude dag kan beleven.