Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij WZC De Bloken
Welkom bij WZC De Bloken

De Bloken

Home > De Bloken
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Een nieuwe thuis
in een warme omgeving

In Woon- en Zorgcentrum De Bloken in Wellen creëren we een huiselijke sfeer in een rustige en familiale (zorg)omgeving. Ons grootste verlangen is dat onze bewoners zich écht thuis voelen in hun nieuwe thuis. Daarvoor zorgen in de eerste plaats onze toegewijde medewerkers. Maar ook de gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimtes en de ruime kamers met alle comfort dragen bij tot het thuisgevoel.

Ons moderne gebouw (uit 2009) telt zowel individuele kamers voor vast verblijf als assistentiewoningen. Overal geniet u van de allerbeste zorgen, op maat van uw specifieke behoeftes. Onze eigen keuken, de rustige ligging in hartje Haspengouw, het professionele zorgteam en de dagelijkse animatie maken uw verblijf in ons woonzorgcentrum zo aangenaam mogelijk.

 

lees meer

Kennismaken met Woon- en Zorgcentrum De Bloken?
Maak een afspraak of kom gewoon eens langs.

Blokenstraat 15a
3830 Wellen
012 44 15 87
info@wzcdebloken.be

10
jaar expertise

Sinds de opening in 2009 creëert Woon- en Zorgcentrum De Bloken een warme woonomgeving met een hoog thuisgehalte. In 2018 werd het complex verder uitgebreid met een nieuwbouw.

35
Assistentiewoningen

In onze moderne assistentiewoningen woont u zo lang mogelijk zelfstandig. Een beetje zoals thuis, maar dan met extra zekerheid. De assistentiewoningen zijn 65 m2 groot, hebben een aparte slaapkamer en badkamer, een eigen terras en zijn uitgerust met alle voorzieningen.

78
Kamers

De Bloken telt 78 eenpersoonskamers. Die bieden ruimte, alle comfort en veel natuurlijk licht. Uw kamer kunt u volledig in uw eigen stijl inrichten. Voor het ultieme thuisgevoel in het hart van Haspengouw …