Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Sylvain Dupuislaan 241, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Woonzorgcentrum
Home > Wzc de Bloken > Woonzorgcentrum

Seniors Care-Ion maakt met steun van het Europees Sociaal Fonds, Vlaanderen en Europa werk van opleidingen voor haar medewerkers. Care Ion ontvangt hiervoor 22.428 EUR van het Europees Sociaal Fonds, 33.643 EUR vanuit Vlaanderen en draagt zelf 56.072 EUR bij. Meer info over het project is te vinden via volgende link: https://www.esf-vlaanderen.be/nl/projectenkaart/care-ion4thefuture
 

Woonzorgcentrum

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Woonzorgcentrum

De 78 zorgkamers hebben een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Ze zijn bedoeld voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, minder mobiel zijn en intensievere zorgen nodig hebben. Op die zorgen zijn deze kamers ook afgestemd. Ze hebben een in de hoogte verstelbaar bed en een aparte badkamer die toegankelijk is voor rolstoelen. Een grote TV en de mogelijkheid tot telefoon en internet zorgen voor contact met de buitenwereld.

De kamers genieten van veel natuurlijk licht en stralen een warme sfeer uit. Ze zijn standaard uitgerust met een zetel, een tafel met stoelen, een nachtkastje en een kleerkast. Brengt u graag wat herinneringen en spullen van thuis mee? Dat kan zeker.

Interesse in onze eenpersoonskamers?

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek.