Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons

Home > De Bloken > Over ons
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Warme thuis met familiaal karakter

De verhuis naar een serviceflat of een woonzorgcentrum is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van elke senior. Boven alles willen we daarom een nieuwe familiale thuis creëren. We willen onze bewoners een zorgeloze oude dag bezorgen en ze zo weinig mogelijk het gevoel geven dat ze in een zorgomgeving verblijven. De huiselijke inrichting van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes was daarom een topprioriteit bij de bouw van ons moderne zorgcomplex.

Kamers met alle comfort

Onze individuele kamers zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen: een hoog-laagbed, een nachtkastje, een koelkast, een zetel, een kleerkast en een tafel met stoel. Dankzij het televisietoestel en de mogelijkheid tot internet- en telefoonaansluiting houdt u contact met de wereld buiten het centrum. De rolstoeltoegankelijke badkamer met toilet, wastafel en douche zorgt voor optimaal comfort. Bovenop al deze voorzieningen is het interieur van de kamers gezellig, modern en baadt het in het licht. U bent ook vrij om uw kamer in te richten met persoonlijke voorwerpen of kleine meubelen.

Menselijke zorg op maat

Het moderne gebouw en de rustige ligging dragen bij tot een zeer aangename woonomgeving. Daarnaast besteden we heel veel aandacht aan de zorg op maat. Zo krijgt elke bewoner een individueel zorgplan. Zorgbehoevende ouderen met lichamelijke en/of psychische problemen biedt ons team van gediplomeerde verpleegkundigen en zorgkundigen alle aangepaste zorgen. Dankzij het interne oproepsysteem is het zorgpersoneel nooit veraf. We hebben ook bijzondere aandacht voor palliatieve bewoners. Voor de valide senioren organiseren we elke dag activiteiten die het verblijf in De Bloken aangenaam maken.

Eigen keuken

De maaltijden nemen een belangrijke plaats in in het leven van elke senior. Daarom hechten we er zeer veel belang aan. In onze eigen keuken worden alle gerechten elk dag vers bereid. Daarbij zorgt het keukenteam voor afwisseling en houden we rekening met eventuele dieetvoorschriften. Ook de presentatie is een permanent aandachtspunt. Geen onaantrekkelijk dienblad dus, maar een mooi bord, opgediend in het gezellige kader van ons restaurant op het gelijkvloers.