Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij
Résidence du Nil
Welkom bij
Résidence du Nil

Résidence du Nil

Home > Résidence du Nil
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Een familiale thuis
in een rustige omgeving

Résidence du Nil in Walhain wil een veilige thuis zijn voor wie zijn vertrouwde omgeving moet verlaten. We laten onze bewoners in alle rust genieten van een kwalitatief zorgaanbod, de landelijke omgeving en een perfecte integratie in de gemeente.

Een kader creëren waar ouderen gelukkig kunnen zijn, zich thuis kunnen voelen en deel kunnen uitmaken van een hechte gemeenschap. Dát is onze ambitie. Dankzij het familiale karakter en de menselijke schaal vormt ons woonzorgcentrum een omgeving waar cocooning centraal staat.

Lees meer

Contacteer Résidence du Nil
voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek.

Rue de Saint-Paul, 19
1457 Walhain-Saint-Paul
010 65 33 33
info@residencedunil.be

85
Bedden

Résidence du Nil biedt plaats aan 85 bewoners in zowel eenpersoonskamers als dubbele kamers. We staan op en voor valide, semivalide en mindevalide senioren.

78
Kamers

De 78 kamers – waarvan 1 appartement – baden in het licht, bieden al het nodige comfort en beschikken over een eigen badkamer en ergonomische meubels.

+20
jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 biedt Résidence du Nil antwoorden op de reële noden van zijn bewoners. Dat doen we met een leefomgeving die zo aangenaam en persoonlijk mogelijk is en met een warme, familiale en respectvolle sfeer.