Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Sylvain Dupuislaan 241, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons
Home > Careion > Over ons

Seniors Care-Ion maakt met steun van het Europees Sociaal Fonds, Vlaanderen en Europa werk van opleidingen voor haar medewerkers. Care Ion ontvangt hiervoor 22.428 EUR van het Europees Sociaal Fonds, 33.643 EUR vanuit Vlaanderen en draagt zelf 56.072 EUR bij. Meer info over het project is te vinden via volgende link: https://www.esf-vlaanderen.be/nl/projectenkaart/care-ion4thefuture
 

Over ons

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

care-ion | over ons

Care-ion is een zorggroepering waar het aspect ‘zorg dragen voor’ de leidraad is om een evenwichtig beleid te kunnen realiseren.
Het evenwicht tussen professionalisme en zowel persoonlijke, als menselijke aanpak zijn hierbij van cruciaal belang. Op basis hiervan willen we woonzorgcentra creëren waarin huiselijkheid, aangepaste zorg en levenskwaliteit ‘centraal’ staan.
 Professionele zorggroepering met familiaal karakter

Onze voorzieningen zijn een mix van nieuw gebouwde centra en bestaande woonzorgcentra die we renoveren en/of uitbreiden.
Daarnaast zoeken we voortdurend naar passende projecten om de groepering met dezelfde visie verder te ontwikkelen. In beide gevallen willen we met de architectuur en de inrichting een echt thuisgevoel verwezenlijken.
 Eigenheid

Elke voorziening is verschillend op vlak van zorgprofiel, -cultuur en -benadering.
Daarom vinden we het belangrijk dat elk woonzorgcentrum een eigen identiteit blijft bewaren.
Dit kan enkel door het dagelijks engagement van een vast team met gespecialiseerde ondersteuning vanuit de groepering.
 Mix van zorg en wonen

Naast zorg dragen voor onze bewoners, willen wij ook zorg dragen voor onze medewerkers. Ergonomie, opleidingen en zich professioneel kunnen ontplooien is voor ons een prioriteit.
Zo kunnen we professionele zorg met een warm karakter aanbieden, aan alle senioren ongeacht hun zorgbehoefte.