Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij
Residentie Harmonie Apflebaum
Welkom bij
Residentie Harmonie Apflebaum

Résidence Harmonie Apflebaum

Home > Residentie Harmonie Apflebaum > Résidence Harmonie Apflebaum
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Ons team nodigt u uit om ons
mooie huis te ontdekken !

Als woonzorgcentrum Residentie Apfelbaum-Laub Harmonie willen wij kwalitatief hoogstaande zorg en een optimale levenskwaliteit bieden aan onze bewoners. Om dit te realiseren kiezen we voluit voor ‘zorg met aandacht’. We hebben aandacht voor de mens als geheel. We bekijken iedere bewoner vanuit zes domeinen: sociaal, psychisch en lichamelijk welbevinden; wonen en leven; zingeving en spiritueel welbevinden; partnerrelaties, intimiteit en seksualiteit.

In ons huis hebben wij eerbied voor ieders geloofsbeleving en culturele achtergrond. Wij stellen ons tot doel om kwaliteitsvolle zorg te verlenen binnen een zoveel mogelijk genormaliseerde thuisvervangende omgeving, waar er voor onze bewoners plaats is om hun geloof en cultuur te beleven. Een woonzorgcentrum is voor onze bewoners een ‘thuis’ waar hun geschiedenis en levensverhaal niet wordt vergeten.

Het hulpverlenend team richt zich op het onderhouden van de hoogst mogelijke autonomie in het dagelijks functioneren en vertrekt daarbij vanuit een mensgerichte visie. Een warme, zijnsgerichte zorg, waarin mensen zich als mens gewaardeerd en bejegend voelen, met unieke kenmerken en een eigen identiteit. Welbegrepen autonomie situeert zich binnen een netwerk van relaties. Door te leven in verbondenheid worden mensen ten volle mens. De relatie van de mens tot andere mensen en tot de omgeving staat centraal. Wij streven een zorgrelatie na die gekenmerkt wordt door nabijheid, betrokkenheid en respect voor de bewoner en zijn omgeving.

Van alle medewerkers verwachten wij deskundigheid en betrouwbaarheid, inzet en motivatie, alsook bereidheid tot samenwerking en overleg. 

Marialei 2
2018 Antwerpen
03 286 76 70
rjanssens@apfelbaum-harmonie.be