Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij Residentie Paaleyck
Welkom bij Residentie Paaleyck
Welkom bij Residentie Paaleyck
Welkom bij Residentie Paaleyck

WZC Paaleyck

Home > WZC Paaleyck
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Waar senioren thuis mogen zijn

In Residentie Paaleyck in Kapelle-op-den-Bos laten we u genieten van elke dag. We creëren daarvoor een échte thuis voor al onze residenten. Dat merkt u hier meteen aan de huiselijke en familiale sfeer. We willen ook een uitnodigend en open huis zijn. Iedereen die hier binnenkomt, geven we meteen het gevoel welkom te zijn. Dat geldt voor huidige en nieuwe bewoners, maar ook voor vrienden en familie. Ook zij kunnen steeds terecht in de bar of bistro.

Ons stijlvolle en eigentijdse gebouw telt zowel zorgkamers als assistentiewoningen en kamers voor herstelverblijf. Maar welke woonvorm u ook kiest, u geniet steeds van de allerbeste zorgen, aangepast aan uw specifieke noden. Ons animatieteam zorgt dan weer voor een gevarieerde en zinvolle invulling van uw dag.

lees meer

Kennismaken met Residentie Paaleyck?
Maak een afspraak of kom gewoon eens langs.

Kanunnik Muyldermanslaan 12
1880 Kapelle-op-den-Bos
015 65 23 60
info@residentiepaaleyck.be

56
Zorgkamers

Residentie Paaleyck telt 56 eenpersoonskamers voor vast verblijf. Die zijn ruim, warm ingericht en baden in het licht dankzij de ramen tot op de grond. U bent vrij om uw kamer aan te kleden zoals u dat wenst.

4
Assistentiewoningen

Onze luxueuze, moderne assistentiewoningen zijn 55 m2 tot 67 m2 groot. Ze hebben een aparte slaapkamer en badkamer, een balkon en alle voorzieningen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Alleen of met twee.

10
Kamers voor herstelverblijf

Alle senioren zijn welkom in onze residentie. In dat opzicht telt Residentie Paaleyck ook 10 kamers voor herstelverblijf. Ons professioneel multidisciplinair team staat er elke dag in voor de juiste, aangepaste zorg.