Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

faciliteiten

Home > WZC Paaleyck > faciliteiten
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Residentie Paaleyck creëert een open (t)huis voor senioren, familie en de buurt.

Dat doen we met een gevarieerd aanbod van activiteiten, kamers die baden in het licht, lekkere maaltijden en professionele zorg.

Herstelverblijf

Onze 4 zorgflats zijn 55 m2 tot 67 m2 groot (voor 1 of 2 personen). Ze zijn luxueus ingericht en hebben alle comfort. De slaapkamer is apart en de badkamer heeft een inloopdouche, WC en lavabo. Een grote televisie, internet en telefoon zorgen voor extra comfort. De kitchenettes zijn voorzien van een koelkast met vriesvak en een spoelbak. U kunt uiteraard ook terecht in het restaurant van de residentie.

De zorgstudio’s zijn bemeubeld, maar samen bekijken we welke meubels u eventueel kunt meenemen. Zo lijkt uw nieuwe thuis nog altijd een beetje op uw oude thuis.

Interesse in onze zorgstudio’s?

Algemene voorzieningen
  • Opvang van bewoners met dementie
  • Hoteldiensten (maaltijden, bedlinnen, dagelijks onderhoud van de kamer)
  • Gezellige zithoeken
  • Restaurant met eigen keuken (open voor iedereen)
  • Vrij toegankelijke cafetaria
  • Binnentuin
  • Tv-ruimte
Activiteiten

Ons team van ergotherapeuten en animatoren zorgt voor een breed aanbod aan activiteiten. Die richten zich tot de bewoners, maar ook tot hun familie, vrienden en buurtbewoners. Denk aan knutselateliers, geheugentraining, spelletjesmiddagen of zangactiviteiten. We gaan ook geregeld buiten de residentie, zoals naar de markt.

Deelnemen aan de animatie is volledig vrijwillig. Uiteindelijk beslist elke bewoner hoe hij of zij de dag invult. Dat kan net zo goed met een boek op een bank in de binnentuin zijn, of een spelletje kaarten met familie of andere bewoners. In Residentie Paaleyck kunt én mag u thuis zijn.

Culinair genot

In ons restaurant serveren we kwaliteit. Dat geldt natuurlijk voor de maaltijden zelf, maar ook het moment zelf moet kwalitatief zijn. Daarom eten onze bewoners over de middag samen in het restaurant. Dat is modern, gezellig en huiselijk. Niet zoals in een ziekenhuis dus, maar zoveel mogelijk als thuis.

Open woonzorgcentrum

De bar en het restaurant staan open voor buurtbewoners en familieleden. Dat is een bewuste keuze. We willen een open thuis creëren zonder de uitstraling van een ‘gesloten zorginstelling’. Elke medewerker bouwt mee aan het vriendelijke onthaal. Van iedereen en van zodra je hier binnenkomt. De dagelijkse animaties voor bewoners én gasten, de gezellige gemeenschappelijke ruimtes op elke verdieping en de binnentuin maken een bezoek aantrekkelijk en aangenaam. Met ‘open’ bedoelen we ook dat de leefwereld van onze bewoners niet stopt aan de voordeur van de residentie.