Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons

Home > Residentie Paaleyck > Over ons
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Open residentie met
familiaal karakter

In 2017 werd de bouw van Residentie Paaleyck afgerond. Sindsdien is ons woonzorgcentrum een gezellige en gastvrije omgeving voor onze 70 bewoners. Boven alles willen we voor hen een open, familiale en huiselijke residentie zijn. Daar bouwt ons voltallige personeelsteam aan mee, van het zorgteam tot het animatie-, poets- en keukenteam. Familiaal willen we ook letterlijk zijn, want ook voor familie en vrienden moet het hier aangenaam zijn om op bezoek te komen. Hoe we dat doen? Met een vriendelijke opvang aan de ingang, een warm interieur, een binnentuin en een bar en restaurant die open zijn voor iedereen.

Kamers met alle comfort

Alle zorgkamers hebben alle nodige voorzieningen: een ruime badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche, een gratis koelkast, een grote TV, internet- en telefoonaansluiting. Sommige kamers hebben zelfs een balkon of een eigen terras. Het interieur is warm en eigentijds. Doordat de ramen tot op de grond gaan, stroomt veel licht binnen en kunnen ook rolstoelgebruikers en bedlegerige bewoners van het uitzicht genieten. Ook de vloer met houtlook draagt bij aan de warme sfeer. Expliciete verwijzingen naar de zorgomgeving werden zoveel mogelijk vermeden.

Wonen én zorgen

De strakke en moderne nieuwbouw zorgt voor een ontzettend aangenaam kader om te wonen. Daarnaast gaat uiteraard veel aandacht naar het zorgluik. Het medische en paramedische team plaatst de residenten steeds centraal en werkt met een zorgplan op maat. Ook voor bewoners met Alzheimer, dementie of Parkinson. In elke kamer hangt trouwens een handig aanraakscherm waarmee het bevoegde personeel het dossier van de bewoner kan inkijken en waarmee familie en zorgmedewerkers informatie kunnen uitwisselen.

Smakelijke maaltijden

De maaltijden nemen een belangrijke plaats in het leven van elke senior in. Daarom hechten we veel belang aan eten. In onze professionele keuken worden alle maaltijden vers bereid. We houden daarbij rekening met eventuele dieetvoorschriften, maar besteden ook veel aandacht aan de presentatie. Geen smakeloos plateau, maar een mooi bord geserveerd in het aangename kader van het restaurant. Ook voor het ontbijt en het avondmaal gaan we graag een stapje verder. Zo kiezen de bewoners zelf uit een gevarieerd buffet dat ons team elke avond rondrijdt.