Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij
WZC De Gerstjens
Welkom bij
WZC De Gerstjens
Welkom bij
WZC De Gerstjens

De Gerstjens

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Familiale thuis
in gezellig kader

In woonzorgcentrum De Gerstjens in Erembodegem creëren we een warme, familiale zorgomgeving. Wij willen dat onze bewoners zich écht thuis voelen. Dat doen we met ruime, comfortabele kamers en een gezellig interieur met veel daglicht. Ook het Grand Café is een absolute troef. U geniet er van versbereide maaltijden in een bistrosfeer, dus zonder dat u het gevoel hebt in een woonzorgcentrum te vertoeven. Dat neemt uiteraard niet weg dat ons professioneel zorg- en animatieteam op elk moment klaarstaat met zorg en activiteiten op maat.

 

lees meer

De sfeer in woonzorgcentrum De Gerstjens komen opsnuiven?
Maak een afspraak of kom langs in het Grand Café.

Jagershoek 14
9320 Erembodegem
053 59 59 20
info@wzcdegerstjens.be

93
Kamers

De Gerstjens telt 87 enkele en 6 dubbele kamers. Die bieden ruimte, alle comfort en veel lichtinval. U kunt ze volledig volgens uw eigen stijl inrichten. Voor het ultieme thuisgevoel in het hart van de groene Denderstreek.

99
Bedden

Net geen honderd bewoners genieten in ons woonzorgcentrum van zorg aangepast aan hun noden. Van de 93 kamers zijn er 16 specifiek voor dementerende ouderen. Zo zijn we een thuis voor elke senior.

2016
Nieuwbouw

In 2016 werd de bouw van ons woonzorgcentrum afgerond. Sindsdien is de Gerstjens een aangename, lichtrijke en groene omgeving voor de bewoners. Het is de ideale plek voor een zorgeloze oude dag.