Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons

Home > De Gerstjens > Over ons
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Huiselijke sfeer

U een zorgeloze oude dag bezorgen zonder dat u het gevoel hebt in een woonzorgcentrum te verblijven. Dát is ons doel. Daarom hebben we sterk ingezet op de huiselijke inrichting van het gebouw, de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes. Het interieur is gezellig en warm en roept een thuisgevoel op. Daarvoor gebruiken we gemoedelijke zithoeken, rustige leeshoekjes, sfeerverlichting, luxueus behangpapier en warme kleuren. De familiale sfeer voelt u trouwens al aan de buitengevel. Die creëert de indruk van een opeenvolging van rijhuizen. U woont dus niet op het tiende raampje van rechts.

Een open (t)huis

In De Gerstjens willen we dat ú zich thuis voelt, maar ook uw familie en vrienden. Zij zijn hier altijd welkom. We bouwen ook hard aan de band met de buurt. Iedereen kan bijvoorbeeld komen eten in het Grand Café. Dat lijkt in geen velden op de klassieke cafetaria van een ziekenhuis of woonzorgcentrum. Nee, dankzij de bistrosfeer en de dagverse maaltijden voelt u zich elke dag op restaurant. De service van een hotel, in een omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen, dat is waar wij voor staan.

Professionele zorg op maat

Onze medewerkers staan garant voor zorg op maat. U kunt dus rekenen op alle medische zorgen die u nodig hebt. Op het gelijkvloers integreerden we de beschermde afdeling voor bewoners met dementie. Ook onze kok stemt zijn maaltijden graag af op uw dieet. Tegelijk wil ons multidisciplinaire team u ook ontzorgen. Dat doen we met een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor bewoners én niet-bewoners. U vindt bij ons bovendien een groene tuin met wandelpad en petanquebaan, een fitness- en kinekamer, een snoezelruimte, een kinderhoek, …

Rust en comfort op de kamer

Voor de activiteiten is er de polyvalente zaal, voor het middagmaal het gezellige Grand Café. Maar u brengt ook heel wat tijd door op uw kamer. Daarom hebben we die met veel aandacht voor uw comfort ingericht. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, een verpleegoproepsysteem, elektrische zorgbedden en ergonomisch meubilair. Drempels hebben ze dan weer niet. Brengt u graag persoonlijke voorwerpen of kleine meubels mee? Uw kamer kunt u volledig in uw eigen stijl inrichten.