Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Welkom bij
Residentie Senior's Flatel
Welkom bij
Residentie Senior's Flatel

Résidence Senior’s Flatel

Home > Résidence Senior’s Flatel
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

 

Kwalitatieve zorg
in een aangenaam kader

In Senior’s Flatel in Schaarbeek genieten de bewoners in een aangename leefomgeving van hun welverdiende oude dag en krijgen ze tegelijk de beste zorgen. Daarbij vormt het creëren van een familiale en warme sfeer de rode draad.

Als woonzorgcentrum willen we bijdragen aan het welzijn van de bewoners, maar ook hun algemene gezondheidstoestand verbeteren. Ons team staat daarom zowel garant voor een kwalitatieve zorgverlening als voor een begeleiding die is aangepast aan de specifieke noden van senioren.

Lees meer

Contacteer Residentie Senior’s Flatel voor meer informatie
of maak een afspraak voor een bezoek.

Kolonel Bourgstraat 74-78
1030 Schaarbeek
02/724 64 24
direction@flatel.be

+40
jaar ervaring

Senior’s Flatel bestaat sinds 1974 en heeft dus heel wat expertise in het opzetten van een omgeving die inspeelt op de reële noden van de bewoners en in het aanbieden van aangepaste zorgen voor dementerende personen of bij revalidatie. Het creëren van een comfortabel en veilig kader vormt daarbij de rode draad.

145
Kamers

Onze residentie telt 145 eenpersoonskamers (vanaf € 50), waaronder 12 penthouses en 14 tweepersoonskamers (vanaf € 40), en één tweepersoonsflat. De kamers zijn ingericht met gespecialiseerd medisch meubilair, maak ook persoonlijke meubels zijn welkom.

163
Bedden

Rust- en verzorgingstehuis Senior’s Flatel biedt plaats aan 163 personen. Die kunnen hoofdzakelijk terecht in aangepaste kamers, maar er zijn ook flats voor wie nog beter uit de voeten kan.