Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Een gemoedelijke sfeer

Residentie Senior’s Flatel ligt tussen Sint-Lambrechts-Woluwe, Schaarbeek en Evere. In een groen kader met een afgesloten privétuin bouwen we er aan een warme en gemoedelijke sfeer. Die sfeer versterken we met een infrastructuur waarin we tal van gezellige, gevarieerde en kwalitatieve activiteiten organiseren voor de bewoners en hun familie.

Comfortabele kamers

Met comfortabele kamers willen we voor onze bewoners een gezellige omgeving creëren die de overgang naar een woonzorgcentrum vergemakkelijkt. Vanuit diezelfde optiek bieden we hen de mogelijkheid om met hun eigen meubels van hun kamer een “echte thuis” te maken. Indien de zorgnood dat vraagt, vullen we deze aan met medisch meubilair. Alle kamers beschikken over een aangepaste badkamer, een oproepsysteem, een telefoon, een tv-aansluiting en internet.

Kwalitatieve zorgverlening

We maken er een erezaak van om onze bewoners gedurende hun volledige verblijf met de gepaste zorgen te omringen en te begeleiden. De kwaliteit van de zorgverlening is namelijk essentieel voor het evenwicht van zowel valide als minder valide senioren. Elke dag streeft ons personeel er bijgevolg naar om de allerbeste zorg te bieden. Dankzij een optimale organisatie en een team dat luistert naar elke bewoner kunnen we onze zorgverlening afstemmen op de persoonlijke noden en behoeften.

Aangename gemeenschappelijke ruimtes

In ons woonzorgcentrum leven de bewoners niet alleen in hun eigen kamer. Tal van gemeenschappelijke ruimtes staan daarom ter beschikking: salons, het restaurant, de bar, het kapsalon, de ontspanningsruimte, de balneoruimte en de kinezaal. Daarnaast schenken we veel aandacht aan de maaltijden als moment van interactie en ontspanning. Buiten kunnen de bewoners op de terrassen en in de grote privétuin volop genieten van de zeldzame rust in de hoofdstad.