Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Sylvain Dupuislaan 241, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Assistentiewoningen
Home > Wzc de Bloken > Assistentiewoningen

Seniors Care-Ion maakt met steun van het Europees Sociaal Fonds, Vlaanderen en Europa werk van opleidingen voor haar medewerkers. Care Ion ontvangt hiervoor 22.428 EUR van het Europees Sociaal Fonds, 33.643 EUR vanuit Vlaanderen en draagt zelf 56.072 EUR bij. Meer info over het project is te vinden via volgende link: https://www.esf-vlaanderen.be/nl/projectenkaart/care-ion4thefuture
 

Assistentiewoningen

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Assistentiewoningen

Onze 35 assistentiewoningen zijn 65 m2 groot. Ze zijn modern ingericht en hebben alle comfort. De slaapruimte is apart en de badkamer heeft een douche, WC en lavabo. Alle zorgflats zijn voorzien van een eigen terras. De televisie, internet en telefoon zorgen voor extra comfort. In de ingebouwde keuken kunt u zelf koken, maar uiteraard kunt u ook terecht in het restaurant. Net als in de gemeenschappelijke ruimtes waar u bezoek kunt ontvangen of deelnemen aan de dagelijkse activiteiten.

Al onze assistentiewoningen zijn onbemeubeld en kunt u naar eigen smaak inrichten. Zo lijkt uw nieuwe thuis toch nog wat op uw oude thuis.

Interesse in onze assistentiewoningen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek.