Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

Over ons

  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Een familiale thuis

We zijn er rotsvast van overtuigd dat een familiale, warme en respectvolle sfeer in grote mate bijdraagt aan het welzijn van onze bewoners. Daarom creëren we een gezellige leefomgeving waarin senioren zich veilig kunnen voelen en op hun eigen ritme kunnen leven. We maken er een erezaak van om de bewoners te begeleiden en te inspireren tijdens hun volledige verblijf. Dat geldt overigens voor het voltallige team: de ambitie is altijd om een oase van rust te creëren en zo een glimlach op het gezicht te toveren, zowel bij de bewoners als bij het personeel.

Comfortabele kamers

WZC Clos de la Quiétude beschikt over comfortabele kamers die aangepast zijn aan de noden van bejaarden. Alle 102 eenpersoonskamers en 32 dubbele kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met toilet en douche. Dankzij de tv- en internetaansluiting en de telefoon op de kamer blijven onze bewoners in contact met hun familie. De kamers zijn bemeubeld, maar iedereen is vrij om zijn kamer in te richten met persoonlijke meubels en voorwerpen.

Een groene omgeving in Brussel

Clos de la Quiétude ligt in de Brusselse deelgemeente Evere (dicht bij de Leuvensesteenweg en de Paduwaplaats). Die ligging op een steenworp van vele winkels en de bereikbaarheid van de stad combineren we met een uitzonderlijke groene omgeving. Naast het gebouw ligt een park en onze grote tuin en terrassen vormen een ideale plek om tot rust te komen. Daarnaast voorzien we een brede waaier aan activiteiten, zowel in als buiten het woonzorgcentrum.

Aangepaste zorgen

In de loop der jaren heeft Clos de la Quiétude een gepersonaliseerde en aangepaste (para)medische aanpak uitgebouwd. Naast valide, semivalide en mindervalide senioren kunnen ook ouderen met dementie of Parkinson bij ons terecht. Ons team van toegewijde en bekwame verpleegsters en verzorgenden staat dag en nacht klaar voor de bewoners.