Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Care-Ion Group - Ninoofsesteenweg 534, 1070 Anderlecht - info@care-ion.be

Klik op een pin om naar het betreffende WZC te gaan

over ons

Home > Résidence du Nil > over ons
  • Increase
  • Normal

Current Size: 100%

Een familiale sfeer

De verhuis naar een woonzorgcentrum is voor veel ouderen een ingrijpende en vaak moeilijke stap. Daarom doen we er alles aan om een familiale en warme sfeer te creëren in Résidence du Nil (in het hart van het landelijke Waals-Brabant). Dat doen we onder meer met gezellige kamers waar onze bewoners zich echt thuis kunnen voelen. Maar ook het personeel bouwt elke dag mee aan het mentale en fysieke welzijn van onze senioren. Ze streven naar discrete vriendschap, focussen op een attente en persoonlijke aanpak en gaan met respect en zachtheid om met onze bewoners.

Comfortabele kamers

Al onze kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer (met toilet, douche en wastafel), telefoon- en tv-aansluiting en internet/wifi. Dankzij het zicht op de tuin en de terrassen op het gelijkvloers staan ze in contact met de groene omgeving. De kamers zijn bemeubeld, maar we bieden onze bewoners ook de vrijheid om de inrichting te personaliseren met eigen meubels en persoonlijke voorwerpen.

Zorg op maat

In de loop der jaren heeft Résidence du Nil een stevige reputatie opgebouwd in het verzorgen van kwetsbare en hulpbehoevende ouderen. Gepersonaliseerde zorgverlening is het uitgangspunt van ons volledige team van verplegers, verpleegsters, verzorgenden, kinesisten, een ergotherapeut en een kok. Dat betekent: zorgen op maat die aangepast zijn aan de individuele behoeftes van de bewoners.

Open gemeenschappelijke ruimtes

Door de grote ramen van onze eetzaal valt het natuurlijk licht in overvloed binnen. De heldere gangen, de schilderijen aan de muren, de decoratie en de verschillende kleuren per verdieping dragen op hun beurt bij aan het creëren van een sfeer die het welzijn bevordert van zowel de bewoners als de bezoekers. Deze laatste kunnen samen met hun familielid eten in het restaurant, gezellig keuvelen op het schaduwrijke terras of een wandeling maken in de grote tuin. Alle maaltijden worden overigens ter plaatse bereid, al dan niet aangepast aan de dieetvoorschriften.